top of page

za 24 jun

|

Rossum

Open Huis

Kom langs en laat je verrassen door ons mooie aanbod van kunst, beelden, vintage & brocante en lijsten.

Tickets are not on sale
See other events
Open Huis
Open Huis

Time & Location

24 jun 2023, 10:00 – 17:00

Rossum, Torenlaan 8, 5328 CM Rossum, Netherlands

About the event

KOM KENNIS MAKEN MET ONZE KUNST, BEELDEN, VINTAGE, BROCANTE EN LIJSTEN

Op zaterdag 24 juni a.s. ben je van harte welkom in de lijstenmakerij en ons kunst-atelier tussen 10 en 17 uur. We hebben een grote varieteit aan schilderijen,beelden, zeefdrukken, brocante, lijsten en vintage en design artikelen.

Kunst

In het kunst-atelier hangen schilderijen en tekeningen van Trix van Veen. Zij maakt werken die geïnspireerd zijn op de natuur, waarbij de nadruk ligt op structuren, ritmes en patronen in landschappen en bloemen. Met name het Rivierenlandschap speelt een grote rol in haar werk.  Je kunt het werk alvast bekijken op: www.trixvanveen.nl.

Beelden

Trots kunnen we melden dat we de beelden van beeldhouwster Loes van Rossum zullen tonen tijdens ons open huis. Loes maakt beelden op het snijvlak van figuratie en abstractie. Zij combineert in haar beelden vaak steen en hout. Meer weten? Bezoek haar website.

Vintage & Brocante

We hebben een mooie collectie van decoratieve en sfeervolle brocante en vintage spullen. We hebben mooie beelden uit Italie, houten kastjes, kandelaars en talloos veel andere eye catchers.

Lijsten

Je kunt kennis maken met het ruime scala dat we hebben aan lijsten, passepartouts en allerlei mooie oplossingen om je kunstwerk of foto nog beter naar voren te laten komen. Denk aan dubbele passepartouts, biseaus en verdiepte lijsten.

Share this event

bottom of page