top of page
20221010_112756_edited_edited.jpg

OPEN HUIS | ZATERDAG 24 JUNI 2023

Je bent van harte welkom tussen 10 en 17 uur

KOM KENNIS MAKEN MET ONZE KUNST, BEELDEN, VINTAGE, BROCANTE EN LIJSTEN

Op zaterdag 24 juni a.s. ben je van harte welkom in de lijstenmakerij en ons kunst-atelier tussen 10 en 17 uur. We hebben een grote varieteit aan schilderijen,beelden, zeefdrukken, brocante, lijsten en vintage en design artikelen.


Kunst

In het kunst-atelier hangen schilderijen en tekeningen van Trix van Veen. Zij maakt werken die geïnspireerd zijn op de natuur, waarbij de nadruk ligt op structuren, ritmes en patronen in landschappen en bloemen. Met name het Rivierenlandschap speelt een grote rol in haar werk.  Je kunt het werk alvast bekijken op: www.trixvanveen.nl

Beelden

Trots kunnen we melden dat we de beelden van beeldhouwster Loes van Rossum zullen tonen tijdens ons open huis. Loes maakt beelden op het snijvlak van figuratie en abstractie. Zij combineert in haar beelden vaak steen en hout. Meer weten? Bezoek haar website.

Vintage & Brocante


We hebben een mooie collectie van decoratieve en sfeervolle brocante en vintage spullen. We hebben mooie beelden uit Italie, houten kastjes, kandelaars en talloos veel andere eye catchers.

Lijsten


Je kunt kennis maken met het ruime scala dat we hebben aan lijsten, passepartouts en allerlei mooie oplossingen om je kunstwerk of foto nog beter naar voren te laten komen. Denk aan dubbele passepartouts, biseaus en verdiepte lijsten.

Kom langs om het allemaal te bekijken!

Foto Bommelerwaardgids_edited.jpg

STEVEN SCHUMM

Lijstenmaker

Steven Schumm is gecertificeerd lijstenmaker die graag met de klant meedenkt om tot de mooiste inlijsting te komen. Naast de lijstprofielen die hij inkoopt, maakt het ook lijsten naar eigen ontwerp.

TRIX VAN VEEN

Schilderijen en tekeningen

 Naast haar galerie-in-shop in Heusden heeft Trix aan huis een kleine galerie. Ze toont haar schilderijen, tekeningen en zeefdrukken, allemaal gebaseerd op ritmes en structuren in de natuur. 

portret trix juli 2022_edited.jpg
IMG-20230528-WA0001.jpg

LOES VAN ROSSUM

Beeldhouwster

Loes maakt beelden op het snijvlak van figuratie en abstractie. Ze combineert in haar werken vaak steen en hout.

Een impressie van het aanbod

NEEM CONTACT OP

Torenlaan 8
5328 CM Rossum GLD

Thanks for submitting!

bottom of page