top of page
20211205_125704.jpg

OPEN HUIS | ZATERDAG 19 NOVEMBER 2022

Je bent van harte welkom tussen 10 en 17 uur

Open Huis 19 november 2022: News & Updates
20221010_112756.jpg

KOM KENNIS MAKEN MET ONZE LIJSTEN, KUNST, VINTAGE EN BEELDEN

Op zaterdag 19 november a.s. ben je van harte welkom in de lijstenmakerij en ons kunst-atelier tussen 10 en 17 uur. We organiseren een feestelijk Open Huis vanwege ons 1-jarig bestaan in december dit jaar; dat willen we niet onopgemerkt voorbij laten gaan! Ook denken we een leuk aanbod te hebben voor de feestdagen die voor de deur staan; kom maar kijken!

Lijsten

Je kunt kennis maken met het ruime aanbod dat we hebben aan lijsten, passepartouts en allerlei mooie oplossingen om je kunstwerk of foto nog beter naar voren te laten komen. Denk aan dubbele passepartouts, biseaus en verdiepte lijsten.

Kunst

In het kunst-atelier hangen schilderijen en tekeningen van Trix van Veen. Zij maakt werken die geïnspireerd zijn op de natuur, waarbij de nadruk ligt op structuren, ritmes en patronen in landschappen en bloemen. Je kunt haar werken alvast bekijken op: www.trixvanveen.nl

Beelden

We zijn trots dat de Zaltbommelse kunstenaar Bep Kremers zijn beelden in hout en steen zal tonen. 

Zijn werk is vaak intuïtief, soms abstract, soms figuratief of een mix van beide, en laat zich herkennen door de vloeiende sierlijkheid en beweging. Bep laat zich inspireren door de natuur, mooie vloeiende lijnen, menselijke vormen en elementen uit het dagelijks leven. Je kunt zijn werk bekijken op: 

https://bk-art.nl

Foto Bommelerwaardgids_edited.jpg

STEVEN SCHUMM

Lijstenmaker

Steven Schumm is gecertificeerd lijstenmaker die graag met de klant meedenkt om tot de mooiste inlijsting te komen. Naast de lijstprofielen die hij inkoopt, maakt het ook lijsten naar eigen ontwerp.

TRIX VAN VEEN

Schilderijen en tekeningen

Trix van Veen toont haar schilderijen en tekeningen in het atelier. Naast haar galerie in Heusden heeft Trix aan huis een kleine galerie.

portret trix juli 2022_edited.jpg
0_edited.jpg

BEP KREMERS

Beelden

Bep Kremers zal aanwezig zijn bij ons open huis. Hij toont 12 beelden, van hout en steen. Zijn werken zijn sierlijk en krachtig. Meer weten? Kijk eens op zijn website: www.bk-art.nl

Open Huis 19 november 2022: Meet The Team

Een impressie van het aanbod

Open Huis 19 november 2022: Text
Open Huis 19 november 2022: Pro Gallery

NEEM CONTACT OP

Torenlaan 8
5328 CM Rossum GLD

Thanks for submitting!

Open Huis 19 november 2022: Contact
bottom of page